29 Kasım 2010 Pazartesi

Uçmaya Hazır mısınız?


Mavi gökyüzünde uçmanaya ne kadar hazırsınız, bir defa değil, yüzlerce kez uçabilirsiniz. Ve uçağı kullanma heyecanını tıpkı gerçek uçaktaymış gibi yaşayabilirsiniz. Alacağınız bir similatör ile pilotluk hayalinizi gerçekleştirme imkanı sunuluyor sizlere....

Haydi şimdi TAM ZAMANI

FlightProSim ™ gerçek similatörler gibi son derece düzüngün ve akıcı animasyonlara sahipdir. Pencere dışı görünümleri güncelleştirilmiştir. Bu similatörde aynı uçaklarda mevcut oluşabilecek arızalar bile gerçekmiş gibi uyarlandı. Bu similatörü kullanırken tıpkı gerçek bir uçağı kullanır gibi kullanacak ve o heyecanı yaşayacaksınız.
Pilotlar uçağın penceresinden dünyayı nasıl görüyorlarsa sizde aynı şekilde göreceksiniz, hava alanından kalkışından, bulutların arasından süzülüşüne ve şehirlerin küçük görünüşüne kadar her şey bire bir aynı.
Bu program pilot olma hevesi olan ve olamamış ya da olmak isteyenlere bir fırsat sunuyor. Uçak kullanmayı çok seviyorsanız kendinizi bu zevkten mahrum etmeyin. Kısa bir süreliğine $ 95’lık olan bu ürünü $ 47‘ a sahip olabilirsiniz. Acele edin…..









SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder