29 Kasım 2010 Pazartesi

Uçmayı Nasıl Öğreneceğiz?

Bu ürünün tüm programlarını satın alıp bilgisayarınıza yüklediğiniz andan itibaren tecrübe kazanabilmeniz ve yeteneklerinizi arttırabilmeniz için çevrimiçi yardım alacaksınız. Gerçek pilotların eğitimi amaçlanarak hazırlanan bu program sayesinde uçak ve helikopter kullanmayı öğrenebilirsiniz.

Eğer biraz pratik ve özveri gösterebilirseniz, gerçek bir pilot gibi hava araçlarını kullanmayı öğrenebilirsiniz.
Bu programda klavye komutları en iyi performansı almanız için kullanılmaktadır. Bu oyun sayesinde hava araçlarını hayatınızı riske atmadan güvenli ve kontrollü bir şekilde kullanmayı öğreneceksiniz.
Elbette bu oyunun esas güzel tarafı seçtiğiniz şehrin silüeti üzerinde uçarken ve eğlenerek öğrenirsiniz.

Hava araçlarını uçurmak gerçekten beceri ve yetenek ister. İşin özü uçmak insanlara özgürlük hissi tattırdığından mutlaka bir bile olsa bisiklete biner gibi insanlar uçmalı ve yaşadıklarını hissetmeleri gereklidir. Bu çok çekici uçuş simülatörleri bu yüzden popüler oyun haline getirilmişlerdir.
Çok keyifli bir oyun deneyimi yaşamanız için uçuş simülatörlerinin yardım bölümünde bu oyuna başlamanın en iyi ve kolay yolunun tam bir listesi ile ipuçları gösterilmektedir. Gerçek uçuş simülatörleri hakkındaki daha çok bilgiyi çevrimiçi formlardan tanışacağınız yeni arkadaşlarınız ile sohpet ederken de alabilirsiniz. Uçuş tarzınız hakkında bilgi almak için telaşlanmanıza gerek yok. Çevrim içi formlardan edineceğiniz arkadaşlarınızdan bilgi alabilirsiniz ama bu biraz zaman alabilir. Meraklıları ile toplantılar yapabilir, klüp kurabilirsiniz. Tabi bu uçmayı öğrenmeyi eğlenceli hale getirir.

SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder