30 Kasım 2010 Salı

Uçmaya Başlamak İçin Öğrenmenin Tam Zamanı

Teknolojik gelişmelere bağlı olarak geliştirilen ve üretilen bu uçuş simülatörleri ile artık hava araçlarını kullanmayı öğrenmek hem çok kolay hem de tam zamanı. Simülatörleri kullanmakta deneyimi fazla olanlar ürün ve eklentileri kullanarak oyuna daha eğlenceli ve gerçekçi hale getirmeyi başarmaktadırlar.




Oyuna başlamadan önce bu simülatörleri kullanmayı istenyenler öncelikle oyun kurallarını öğrenmeliler. Oyunun kurallarını , hızlı klavye komutları ve lojistik desteği yakından tanımaları gerekmektedir. Bu oyunun en büyük özelliği ve gerçekçi olmasındaki en büyük etken lojistik desteğin bu oyuna olan katkılarıdır. Bu oyuna başlayanlar ürünleri ve lojistik desteği kullanmadan önce hava araçlarını kullanmayı öğrenmeleri gerekiyor. Daha sonra lojistik destek konusunu öğrenmeye çalışsınlar sonra bu oyunda başarısız olurlar.
Sizin deneyimleriniz arttıkça simülatör pistleri üzerinde yaşananlar, kazandığınız ödüller, kurduğunuz klüpte yaptığınız toplantılar hayatı daha gerçekçi hale dönüştürmektedir. Deneyiminizi arttırmak için oyunu kurallarına göre ve daha çok pratik yapmak zorundasınız. Oyuna alışıp, deneyiminiz arttıkça oyun anlam kazanıyor ve gerçekçi bir hal alıyor.
Bu oyunun en büyük özelliği gerçek haritalar ve gerçek grafikler kullanılarak oynanmasında yatar. Oyundaki ekran panelleri ve kontrolleri, şehirlerin ve havaalanlarının silüetleri dahil her şey gerçek hayattakilerin bire bir aynısıdır.
Küçük yaştan itibaren pilot olmayı hayal edenler, şimdi pilotluk hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ya da pilot hayali olup bunun için parası, zamanı veya yeteneği olmayanlar siz ne bekliyorsunuz, tam size göre. Halen pilotluk eğitimi alanlar ile ileride pilot olmak isteyenler siz hangi köşeye saklandınız ? Şimdi zaman sizin zamanınız. Bu arzularınızı gerçekleştirmek ve daha fazla deneyim kazanmanız için bu ürüne sahip olmalısınız.
Ne kadar acemi olursanız olun, içinizdeki pilotluk özlemini simülatör yardımı ile yenebilirsiniz. Hatta oyunu öğrendikçe deneyiminiz arttıkça diğer pilotlarla yarışlar bile düzenleyebilirsiniz.
Şimdi bu ürünü satınalmanın tam zamanı……


SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder